Saffieren verkopen

Saffieren zijn het symbool voor rijkdom maar voorkomt tevens tweespalt en smart. Volgens veel mensen geven saffieren ook kracht, eer en onsterfelijkheid.


Het blauw in een saffier wordt veroorzaakt door ijzerdeeltjes die in de steen zitten. Saffieren zijn het symbool voor rijkdom maar voorkomt tevens tweespalt en smart. Volgens veel mensen geven saffieren ook kracht, eer en onsterfelijkheid.

Maar wanneer u niet gelooft in dergelijke aannames, is het verkopen van uw edelstenen een optie. Saffier-prijzen zijn momenteel zeer gunstig. INGOUD heeft zich de afgelopen jaren ook in toenemende mate toegelegd om het taxeren en opkopen van edelstenen zoals saffieren. INGOUD accepteert alle soorten saffieren. Van prinses-, tot ovaal- en hartvormige saffieren; wij bieden u de beste prijs.

De saffier waarde wordt door de taxateur in uw aanwezigheid vastgesteld. Saffieren taxeren is iets dat alleen aan experts kan worden toevertrouwd. Met de huidige saffier-prijzen wilt u als verkoper er zeker van zijn dat u een eerlijke prijs krijgt geboden. Bij INGOUD kunt u daar op vertrouwen. Wij gaan transparant te werk en taxeren de waarde alleen in uw aanwezigheid. INGOUD koopt alleen edelstenen die vergezeld gaan met de originele papieren. Als verkoper dient u daarom ook uw identiteitsbewijs mee te brengen.

Wilt u saffieren verkopen? Maak een afspraak met INGOUD. U krijgt gegarandeerd de beste prijs.

 

Lees meer op INGOUD.NL