Robijnen verkopen

De zeldzaamheid van robijnen maakt ze een geliefde steen. INGOUD accepteert alle soorten robijnen, van prinses, tot ovaal maar ook hart vormingen robijnen.


Vanwege de natuurlijke rode kleur zijn ze het ideale geschenk om een liefde of relatie te benadrukken: Robijnen. Maar die emotionele waarde kan verloren gaan…

Robijn-prijzen zijn momenteel zeer gunstig. INGOUD heeft zich de afgelopen jaren ook in toenemende mate toegelegd om het taxeren en opkopen van edelstenen zoals robijnen. INGOUD accepteert alle soorten robijnen. Van prinses-, tot ovaal- en hartvormige robijnen; wij bieden u de beste prijs. De robijnwaarde wordt door de taxateur in uw aanwezigheid vastgesteld. Een robijn taxeren is iets dat alleen aan experts kan worden toevertrouwd. Met de huidige robijn-prijzen wilt u er als verkoper zeker van zijn dat u een eerlijke prijs aangeboden krijgt. Bij INGOUD kunt u daar op vertrouwen. Wij gaan transparant te werk en taxeren de Robijn alleen in uw aanwezigheid.

INGOUD koopt alleen edelstenen die vergezeld gaan met de originele papieren. Als verkoper dient u daarom ook uw identiteitsbewijs mee te brengen. Wilt u een robijn verkopen? Maak een afspraak met INGOUD. U krijgt gegarandeerd de beste prijs.

 

Lees meer op INGOUD.NL