Gouden sieraden verkopen

Aan gouden sieraden hangt bijna altijd een emotionele waarde. Gouden sieraden verkopen is voor veel mensen, daarom, een stap die ze niet lichtzinnig nemen.

Maar wanneer u snel geld nodig heeft, of de emotionele waarde is meer een last dan een lust dan kan een goede prijs voor uw sieraad u anders doen besluiten. Sieraden verkopen kan zeker aantrekkelijk zijn. Bij INGOUD bieden wij de beste prijs voor uw goud en een prijs die u nergens anders in Nederland zult krijgen!

Wij zijn geïnteresseerd in gouden armbanden, kettingen, ringen, oorbellen of elke andere vorm van goud. Wij kijken bij de vaststelling van de waarde van uw goud alleen naar de zuiverheid van het edelmetaal zelf. De staat waarin uw sieraad zich bevindt heeft géén invloed op de prijs.

De hoogste prijzen voor uw gouden sieraden in Nederland!

Het verkopen van gouden sieraden loont a snel. Voor ons is de smeltwaarde belangrijker dan het volume. Daarom is het al de moeite om ons te bezoeken wanneer u één item wilt verkopen. Zolang uw gouden sieraad is gemaakt van goud van 8 karaat, 14 karaat, 18 karaat, 21 karaat, 22 karaat of 24 karaat dan ontvangt u gegarandeerd de beste prijs.

Weet u niet hoeveel karaat uw sieraad is? Dat is geen probleem. Onze experts zullen dat voor u vaststellen en u zult volledig bij dat proces aanwezig kunnen zijn. Wij gaan transparant te werk. Zodra wij het aantal karaat van uw goud weten dan kunnen wij u een prijs geven. Een indicatie daarvan kunt vooraf zelf al vaststellen. Op onze website vindt u de speciale calculator waarmee u het zelf kunt berekenen. Deze calculator maakt gebruikt van de meest actuele koersen. U hoeft daarom niet in te zitten over de vraag of u tekort wordt gedaan; bij INGOUD krijgt u altijd een eerlijke prijs.

Wij betalen u contant uit, of maken het geld rechtstreeks over naar uw bankrekening. Wilt u gouden sieraden verkopen? Bezoek dan INGOUD.

U kunt altijd terecht bij INGOUD – Inkopers van Edelmetalen, Edelstenen, Munten en Horloges

INGOUD.NL | Gouden sieraden verkopen