Gouden munten verkopen

Gouden munten zijn zeldzaam en worden alleen nog geslagen als munt voor pure verzamelaars. Dat maakt dat de gouden munten waarde zo hoog is. INGOUD doet ook aan gouden munten inkoop. Bezit u Gouden Vijfjes of Gouden Tientjes of heeft nu nog een paar echte dukaten? Wilt u uw gouden munten verkopen? Breng ze dan naar INGOUD. Gouden munten zijn doorgaans gemaakt van 21.6 karaats goud. Gouden dukaten werden vroeger gemaakt van 23 karaats goud.
Met de huidige koers voor goud zijn uw munten dus veel geld waard. Leg uw gouden munten voor aan INGOUD en ontvang cash geld. Wanneer u uw gouden munten wilt verkopen dan dient u vooraf een afspraak te maken. Wij betalen u de echte gouden munten waarde. Bij de vaststelling van die waarde gaan wij transparant te werk. Onze experts stellen in uw aanwezigheid de waarde van de munt vast. Vervolgens kunt u zelf berekenen wat u zult ontvangen wanneer Goudio gouden munten inkoop de munten van u overneemt. INGOUD maakt gebruik van openbare calculators die direct de actuele prijs tonen per karaat.

Gouden munten verkopen alleen bij INGOUD….

Gouden munten inkoop wordt door Goudio gedaan op basis van gedegen vaststelling van de kwaliteit en de actuele prijzen. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. U weet direct waar u aan toe bent. U kunt bij ons terecht met alle soorten munten van goud. Of het nu gaat om Gouden Vijfjes of Gouden Tientjes, Krugerranden of andere verzamelmunten; INGOUD biedt u het beste geld voor uw waar. Hoe meer goud u brengt, hoe beter de prijs! Goudio kan u de beste prijzen bieden vanwege het volume dat wij dagelijks ontvangen.

Hoe meer goud wij hebben van een bepaalde kwaliteit, des te eenvoudiger en schoner zal het smeltproces zijn. Dat scheelt ons in de kosten die wij, daarom, niet hoeven door te bereken.

U kunt altijd terecht bij INGOUD – Inkopers van Edelmetalen, Edelstenen, Munten en Horloges.

INGOUD.NL | Gouden munten verkopen