Goudbaren, goudstaven of broodjes goud zijn lange tijd een mooie belegging geweest voor de oude dag of als appeltje voor de dorst.

Met de gunstige prijs voor goud van dit moment, loont het de moeite om deze vormen van goud te verkopen. Hoewel de markt voor edelmetalen vrij stabiel is, is het echter maar de vraag hoe lang deze goede prijzen zullen blijven. INGOUD geeft u graag de beste prijs voor uw goud.

Wij stellen onze prijs voor uw goudbaren, goudstaven of broodjes goud op basis van de zuiverheidsgraad van het goud. Zolang uw goud met 99,9% zuiverheidsgraad van 1 gram; 2.5 gram; 5 gram; 7.5 gram; 10 gram; 25 gram; 50 gram; 75 gram; 100 gram; 125 gram; 250 gram; 0.5kg; 0.75 kg tot 1kg is, dan kunt u bij ons terecht.

In uw aanwezigheid zal de kwaliteit worden vastgesteld. Op basis daarvan bieden wij u een prijs die u zelf ook kunt berekenen met behulp van onze calculator. Bij INGOUD gaan we transparant te werkt en stellen wij onze klanten nooit voor onverwachte verrassingen. U kunt bij ons terecht met alle vormen goudbaren, goudstaven en broodjes goud. Met name die met een stempel van Umicore, Degussa of Bank Suisse hebben onze voorkeur. Maar wij zijn zeker bereid goudbaren te kopen zonder dergelijke stempels.

Goudbaren zijn altijd voorzien van de officiële stempel van de smelter van de goudstaaf. Het Britse handelshuis LBMA is toezichthouder op erkende goudsmelters en goudleveranciers. Zij stellen de kwaliteitseisen op voor gouden baren en staan garant voor de kwaliteit van de goudproducten.

Dankzij onze jarenlange ervaring herkennen onze goudspecialisten deze officiële stempels onmiddellijk. Daardoor kunnen wij ook goudbaren, goudstaven of broodjes goud snel taxeren. Overweegt u om een grote hoeveelheid baren van goud aan te bieden voor de verkoop? Neem dan vooraf contact met ons op zodat wij u kunnen faciliteren.

Wanneer het idee om met zoveel goud over straat te gaan, u niet aan staat. Dan zijn wij graag bereid om u ook elders te treffen. Dat kan al binnen 90 minuten nadat u ons heeft gebeld.INGOUD betaalt u contant uit voor uw goud. Wanneer u dat wenst kunnen wij het geld ook rechtstreeks overmaken naar uw bankrekening. Wilt u gouden baren verkopen? Bezoek dan INGOUD.

U kunt altijd terecht bij INGOUD – Inkopers van Edelmetalen, Edelstenen, Munten en Horloges.

INGOUD.NL | Goudbaren verkopen